Virusscannerwinkel https://www.virusscannerwinkel.nl Just another WordPress site Mon, 20 Mar 2017 11:47:44 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 Aantal Locky ransomware en virus besmettingen stijgt enorm https://www.virusscannerwinkel.nl/aantal-locky-ransomware-en-virus-besmettingen-stijgt-enorm/ https://www.virusscannerwinkel.nl/aantal-locky-ransomware-en-virus-besmettingen-stijgt-enorm/#respond Mon, 06 Jun 2016 22:39:33 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=316 Beveiligingsbedrijf ESET constateert een forse piek aan Locky-besmettingen in Nederland op 27 mei 2016. Op maar liefst 54% van alle Nederlandse systemen beveiligd met ESET-software is een aanval van JS/Danger.ScriptAttachment, de dropper die Locky downloadt, gedetecteerd én voorkomen. Waar de agressieve malware-variant zich eerst voornamelijk richtte op consumenten, ziet ESET nu voornamelijk aanvallen op systemen […]

The post Aantal Locky ransomware en virus besmettingen stijgt enorm appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
Beveiligingsbedrijf ESET constateert een forse piek aan Locky-besmettingen in Nederland op 27 mei 2016. Op maar liefst 54% van alle Nederlandse systemen beveiligd met ESET-software is een aanval van JS/Danger.ScriptAttachment, de dropper die Locky downloadt, gedetecteerd én voorkomen. Waar de agressieve malware-variant zich eerst voornamelijk richtte op consumenten, ziet ESET nu voornamelijk aanvallen op systemen in het bedrijfsleven./p>

De aanvalsgolf speelt momenteel op Europees niveau. Nederland staat met een detectiegraad van 54% op de vierde plek wat betreft de hevigheid ervan. Andere landen waar veel aanvalspogingen zijn gesignaleerd zijn Luxemburg (67%), Tsjechië (60%), Oostenrijk (57%) en het Verenigd Koninkrijk (51%). Het probleem doet zich echter ook in andere landen voor.

De ransomware-aanval begint doorgaans met een authentiek ogende e-mail waarin de gebruiker wordt gevraagd een bijlage te openen. Valt de gebruiker voor deze scam, dan haalt het script de ransomware, vaak de Locky-variant, binnen. Op deze manier omzeilt de aanvaller de firewall.

Locky gevaarlijkste cyberdreiging op dit moment

Locky is één van de gevaarlijkste cyberdreigingen van dit moment. Het maakt het doelsysteem en de data die zich daarop bevindt compleet onbruikbaar door deze te versleutelen. De data is alleen weer beschikbaar na betaling van losgeld, of het terugzetten van een back-up.

“Aanvallers misbruiken het goede vertrouwen van medewerkers. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat een groter security-bewustzijn het belangrijkste wapen is in de strijd tegen deze ransomware”, zegt Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland. ” Daarnaast is een actuele back-up echt onmisbaar, net als een degelijk updatebeleid voor alle software en adequate beveiligingsoplossingen.”

bron: ESET

Hoe blijf ik beveiligd tegen locky malware?

Blijf locky ransware en malware voor met ESET Smart Security !

Stap 1: zorg dat uw windows updates geinstalleerd zijn

Stap 2: Schaf een licentie aan van ESET via virusscannerwinkel.nl (ESET Multi Device Security [voor 3 of 5 apparaten]   of ESET Smart Security [voor 1 of 2 apparaten]

Stap 3: Download en installeer ESET-beveiligingssoftware

Blijf beveiligd met ESET

Met ESET Antivirus en ESET Smart Security op uw laptop of computer blijft u beschermd tegen de nieuwste bedreigingen van malware, virussen en ransomware. Heeft u meerdere apparaten in bezit? Denk hier aan 3 of 5 apparaten. Profiteer dan van de ESET Multi Device Security. Via onze webshop kunt u gemakkelijk één van de producten van ESET direct bestellen. Binnen 4 uur na de bestelling ontvangt u de ESET licentie via de mail.

ESET Multi Device Security direct bestellen?

 

 

The post Aantal Locky ransomware en virus besmettingen stijgt enorm appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/aantal-locky-ransomware-en-virus-besmettingen-stijgt-enorm/feed/ 0
ESET lanceert ESET Smart Security 9 https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-lanceert-eset-smart-security-9/ https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-lanceert-eset-smart-security-9/#respond Thu, 19 Nov 2015 09:32:03 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=278 ESET lanceert ESET Smart Security 9 Sliedrecht, 13 oktober 2015 – ESET, leverancier van proactieve beveiligingsoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van zijn nieuwste beveiligingsoplossingen voor Windows gebruikers: ESET Smart Security 9 De oplossingen zijn voorzien van een nieuwe gebruikersinterface. ESET Smart Security 9 beschikt daarnaast over een nieuwe tool die banktransacties en online betalingen van […]

The post ESET lanceert ESET Smart Security 9 appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
ESET lanceert ESET Smart Security 9

Sliedrecht, 13 oktober 2015 ESET, leverancier van proactieve beveiligingsoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van zijn nieuwste beveiligingsoplossingen voor Windows gebruikers: ESET Smart Security 9

De oplossingen zijn voorzien van een nieuwe gebruikersinterface. ESET Smart Security 9 beschikt daarnaast over een nieuwe tool die banktransacties en online betalingen van klanten beschermt.

De gebruikersvriendelijkheid en prestaties van de beveiligingsproducten zijn in versie 9 verbeterd. De vernieuwde gebruikersinterface speelt hierbij een belangrijke rol. Beide producten zijn geschikt voor Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. ESET Smart Security 9 is een alles-in-één internetbeveiligingsoplossing gebaseerd op de ESET NOD32 detectietechnologie

Wat is er nieuw in ESET Smart Security 9

Online Bankier- en Betaalbeveiliging

Wanneer er een nieuwe versie van een product wordt gelanceerd is iedereen nieuwsgierig wat er nieuw is. In versie 9 van ESET Smart Security is de volgende feature nieuw: Online Bankier- en Betaalbeveiliging, waarmee de veiligheid van banktransacties en online betalingen wordt bewaakt. Deze optie zorg er voor dat de webbrowser van de gebruikers beveiligd wordt en dat alle online transacties op veilige wijze worden verwerkt. De nieuwe feature (functie in het Engels) werkt automatisch voor internetbankieren.  Met de nieuwe functie speelt ESET in op het toenemende aantal online aankopen in Nederland. De Thuiswinkel Markt Monitor, een Onderzoek van Thuiswinkel.org, toont aan dat 87% van de Nederlanders in het eerste helft van 2015 tenminste één aankoop via internet heeft gedaan. In totaal gaven Nederlanders in deze periode 7,96 miljard euro uit aan online aankopen, een stijging van 18,4% ten opzichte van dezelfde periode in 2014. Dit maakt online betalingen en banktransacties een interessant doelwit voor cybercriminelen.

Producten van ESET zijn ontworpen met een meerlaagse aanpak die gebruikers beschermt tegen alle soorten dreigingen op verschillende niveaus. We zien een constante toename van de hoeveelheid malware die gericht is op banktransacties en financiële informatie. We leveren al langer technologie die deze malware kan blokkeren, maar hebben nu ook een nieuwe functionaliteit ontworpen die online geld-gerelateerde activiteiten beveiligt”, zegt Dave Maasland, managing director van ESET Nederland.

Combinatie van beveiligingstechnologieën

  • Botnet Protection voorkomt dat computers op afstand worden overgenomen door cybercriminelen, die het device onderdeel maken van een netwerk van geïnfecteerde machines, ook wel botnet genoemd. Cybercriminelen zetten een dergelijk netwerk in voor malafide doeleinden, waaronder het verspreiden van spam en uitvoeren van DDoS-aanvallen.
  • Exploit Blocker verstevigt de beveiliging van applicaties waarvan beveiligingsgaten regelmatig worden misbruikt. Denk hierbij aan webbrowsers, PDF-lezers, e-mailclients en onderdelen van Microsoft Office.
  • Vulnerability Shield verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau.

Bron: Eset.nl

Bestaande gebruikers kunnen gratis upgraden

ESET Smart Security gebruikers kunnen gratis een upgrade uitvoeren naar de nieuwe versie van ESET. Het kan al zijn dat de software zelf de upgrade al heeft uitgevoerd bij het updaten van de virusdefinitie.

Mocht dit niet het geval zijn kan je zelf de update uitvoeren of wachten tot dat ESET dit zelf ophaalt bij de eerst volgende update.

Bekijk de nieuwe product video van ESET Smart Security 9

Waar kan ik de nieuwe versie van ESET Smart Security kopen?

Virusscannerwinkel is een ESET antivirus webshop. Wij zijn officieel partner van ESET en via onze shop kunt u gemakkelijk en snel licenties bestellen van het antivirus product van ESET. Hoe meer licenties u aanschaft des te meer stapel korting u ontvangt. Dit geldt ook voor het aantal jaar.

ESET Smart Security direct bestellen?

Eset Smart Security 9 beste gestest door consumentenbond

The post ESET lanceert ESET Smart Security 9 appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-lanceert-eset-smart-security-9/feed/ 0
In 2015 5 keer zoveel malware voor MAC https://www.virusscannerwinkel.nl/in-2015-5-keer-zoveel-malware-voor-mac/ https://www.virusscannerwinkel.nl/in-2015-5-keer-zoveel-malware-voor-mac/#respond Wed, 18 Nov 2015 07:35:58 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=272 In 2015 5 keer zoveel malware voor MAC Uit onderzoek is gebleken dat er tot nu toe zou dit jaar (in 2015) vijf keer meer malware voor Apple’s OS X zijn verschenen dan in de vijf voorgaande jaren bij elkaar. Dat meldt beveiligingsbedrijf Bit9 + Carbon Black in een onderzoeksrapport naar de veiligheid van het […]

The post In 2015 5 keer zoveel malware voor MAC appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
In 2015 5 keer zoveel malware voor MAC

Uit onderzoek is gebleken dat er tot nu toe zou dit jaar (in 2015) vijf keer meer malware voor Apple’s OS X zijn verschenen dan in de vijf voorgaande jaren bij elkaar.

Dat meldt beveiligingsbedrijf Bit9 + Carbon Black in een onderzoeksrapport naar de veiligheid van het besturingssysteem van Macbooks en iMacs.

Het onderzoek duurde totaal tien weken. Het beveiligingsbedrijf vond bijna 950 (om precies te zijn 948) gevallen van malware voor de OS X (besturingssysteem van Apple voor computers en laptops). Als we terugkijken naar de jaren 2011 tot en met 2014 was het aantal met dezelfde methode slechts 180 keer. Hieruit kan je concluderen dat de malware voor de Mac gestegen is met factor 5.

In 2015 5 keer zoveel malware voor MAC

Malware voor Apple’s OS X  sterk gestegen

De onderzoekers kwamen in totaal ruim 1400 stukken malware tegen. “Gebaseerd op die observaties durven we met vertrouwen te zeggen dat het aantal malware-aanvallen de komende maanden zal toenemen”, aldus Bit9 + Carbon Black.

Het bedrijf wijst op de groeiende populariteit van Mac-computers. Apple verkocht het afgelopen kwartaal een recordaantal Macs, terwijl pc-verkopen over het algemeen krimpen.

Tot nu toe had OS X weinig last van malware, maar het toenemende aantal gebruikers op zowel privé als zakelijk gebied maakt het platform volgens de onderzoekers aantrekkelijker.

bron: nu.nl

Antivirus voor de MAC

Net als voor windows computers en laptops is er ook beveiliging voor de MAC op de markt. De internetbeveiliging van ESET voegt lagen beveiliging toe tegen online bedreigingen en identiteitsdiefstal gebouwd voor snelheid en gebruiksgemak.Voor de Mac is er ook antispyware en anti-malware software ESET Cyber Security. Maximaliseer de beveiliging van uw Mac met ESET Cyber Security Pro. Voeg lagen van bescherming toe met antivirus, antispyware, firewall en ouderlijk toezicht.

Via de webshop Virusscannerwinkel kan je heel gemakkelijk en veilig bescherming voor je MAC aanschaffen en dit kan je in een aantal simpele stappen installeren op je Macbook pro, Macbook air en iMac. Virusscannerwinkel is een webshop welke zich focus op het verkopen van beveiligings software en internet security via een online shop. Binnen 4 uur ontvang je na het plaatsen de licenties van de bestelde producten ESET Cyber Security en ESET Cybersecurity Pro voor de MAC per email.

Malware bescherming en beveiliging voor MAC OS X

ESET Cyber security - Virusscannerwinkel ESET Cyber security Pro - Virusscannerwinkel

The post In 2015 5 keer zoveel malware voor MAC appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/in-2015-5-keer-zoveel-malware-voor-mac/feed/ 0
ESET Smart Security voor de 5e keer op rij als beste getest door de Consumentenbond! https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-smart-security-voor-de-5e-keer-op-rij-als-beste-getest-door-de-consumentenbond/ https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-smart-security-voor-de-5e-keer-op-rij-als-beste-getest-door-de-consumentenbond/#respond Sun, 28 Dec 2014 00:20:22 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=154 Beste geteste antivirus door Consumentenbond ESET Smart Security is voor het vijfde jaar op rij als beste getest door de Consumentenbond in zijn jaarlijkse test van beveiligingssoftware. De Consumentenbond waardeerde het pakket vooral vanwege zijn gebruiksgemak, maar ook op alle andere vlakken presteerde het product goed. Sliedrecht, 22 december 2014 – Met een 7,3 heeft […]

The post ESET Smart Security voor de 5e keer op rij als beste getest door de Consumentenbond! appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
Beste geteste antivirus door Consumentenbond

ESET Smart Security is voor het vijfde jaar op rij als beste getest door de Consumentenbond in zijn jaarlijkse test van beveiligingssoftware. De Consumentenbond waardeerde het pakket vooral vanwege zijn gebruiksgemak, maar ook op alle andere vlakken presteerde het product goed.

Sliedrecht, 22 december 2014 – Met een 7,3 heeft ESET Smart Security wederom het predicaat van beste beveiligingssoftware verdiend. De test bestond dit keer uit 18 pakketten. Op alle onderdelen van de test krijgt ESET Smart Security 8 een goede beoordeling. De bescherming tegen malware, de systeembelasting en de firewall zijn volgens de Consumentenbond de grootste pluspunten. Ook het feit dat het programma geen onnodige extra’s zoals browsertools installeert, bleek een voordeel ten opzichte van de andere pakketten.

““ESET Smart Security 8 scoort op alle vlakken prima. De bescherming tegen malware is goed, net als de systeembelasting en de firewall. Vooral op het gebied van gebruiksgemak is dit programma een uitblinker.” Consumentenbond 2015”

Volgens de rapporten: Cisco Annual Security Report 2014 en 2014 Midyad Security Report waren in november 2013 Java exploits goed voor 91% van alle IOCs (indicators of compromise), met een stijging naar 93% in mei 2014. Adobe Reader, Microsoft Excel en Microsoft Word volgen met een aandeel van 3%.

Al vijf jaar op rij best geteste malware beveiliging

“Al vijf jaar verdienen we het predicaat beste uit de beveiligingssoftwaretest van de Consumentenbond. En daar zijn we trots op. Naast het bieden van een optimale bescherming zijn de lage systeembelasting en het gebruiksgemak van de software goed beoordeeld. Deze beoordeling bevestigt ons streven om iedereen de digitale wereld zo veilig mogelijk te laten verkennen, zonder de gebruiker tot last te zijn.”, aldus Dave Maasland, Managing Director ESET Nederland.

Over ESET Sinds 1987 ontwikkelt ESET® bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio aan beveiligingsproducten omvat alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de hele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires.

In 2013 zijn er meerdere geavanceerde botnet-aanvallen waargenomen. De technologie in ESET Smart Security® 8 herkent afwijkende netwerkcommunicatie welke typisch is voor botnet verkeer. Eén van die ondekkingen was Operation Windigo, een onderzoek uitgevoerd door ESET Research Labs. Het bracht meer dan 25.000 geïnfecteerde servers aan het licht welke al 2 jaar lang meer dan een half miljoen bezoekers per dag omleidde naar kwaadaardige inhoud. Verder stelde dit botnet de aanvallers in staat om meer dan 35.000.000 spamberichten per dag te versturen.

ESET Smart Security® 8 bevat ook reeds bewezen functies zoals Anti-diefstal, Ouderlijk toezicht en een Persoonlijke Firewall.

De bewezen technologie in ESET producten behoudt het record voor de meest opeenvolgende VB100 awards van een leverancier.

ESET Smart Security direct bestellen op virusscannerwinkel.nl

ESET Smart Security direct bestellen?

Voor meer informatie over de ESET Smart Security® 8 kunt u terecht op: https://www.virusscannerwinkel.nl/products/particulier/eset-smart-security/

Voor meer informatie over ESET NOD32® Antivirus 8 kunt u terecht op: https://www.virusscannerwinkel.nl/products/particulier/eset-nod32-antivirus/

The post ESET Smart Security voor de 5e keer op rij als beste getest door de Consumentenbond! appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-smart-security-voor-de-5e-keer-op-rij-als-beste-getest-door-de-consumentenbond/feed/ 0
Facebook biedt gebruikers online virusscanner van ESET https://www.virusscannerwinkel.nl/facebook-biedt-gebruikers-online-virusscanner-van-eset/ https://www.virusscannerwinkel.nl/facebook-biedt-gebruikers-online-virusscanner-van-eset/#respond Wed, 03 Dec 2014 00:19:51 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=153 ESET biedt bescherming aan meer dan 1,3 miljard gebruikers – Facebook en ESET sluiten partnership Om gebruikers tegen malware te beschermen heeft Facebook een samenwerkingsovereenkomst met ESET gesloten en zal de online virusscanner van het Slowaakse anti-virusbedrijf voortaan aan gebruikers aanbieden. De online virusscanner is direct vanuit Facebook te starten. “We hebben met ESET samengewerkt […]

The post Facebook biedt gebruikers online virusscanner van ESET appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
ESET biedt bescherming aan meer dan 1,3 miljard gebruikers – Facebook en ESET sluiten partnership

Om gebruikers tegen malware te beschermen heeft Facebook een samenwerkingsovereenkomst met ESET gesloten en zal de online virusscanner van het Slowaakse anti-virusbedrijf voortaan aan gebruikers aanbieden. De online virusscanner is direct vanuit Facebook te starten.

“We hebben met ESET samengewerkt om hun beveiligingssoftware direct aan onze detectie- en preventiesystemen toe te voegen, net als we eerder dit jaar met de andere providers hebben gedaan”, zegt Facebook-engineer Chetan Gowda. Eerder sloot Facebook een zelfde overeenkomst met het Finse F-Secure en Japanse Trend Micro, waarvan de online virusscanners al in Facebook waren geïntegreerd.

Als de computer van een Facebookgebruiker zich vreemd gedraagt en signalen van een mogelijk malware-infectie toont, verschijnt er een bericht waarin een online virusscan wordt aangeboden. Vervolgens kan de gebruiker de scan uitvoeren, de resultaten zien en de malware verwijderen, zonder dat het nodig is om eerst bij Facebook uit te loggen.

Volgens Gowda helpen de drie anti-virusbedrijven op deze manier bij het blokkeren van kwaadaardige links en schadelijke websites in de nieuwsfeeds en berichten van de 1,35 miljard Facebookgebruikers. Gebruikers die in veel gevallen de meest basale beveiligingssoftware missen om infecties te voorkomen en te verwijderen, merkt de engineer op.

Bron: security.nl

Wilt u ESET aanschaffen voor uw windows laptop of computer? U kunt dit bestellen via onze webshop: www.virusscannerwinkel.nl

ESET Smart Security 2015 v8 aanschaffen? Lees meer op https://www.virusscannerwinkel.nl/products/particulier/eset-smart-security/

ESET Antivirus 2015 v8 kopen? Lees meer op https://www.virusscannerwinkel.nl/products/particulier/eset-nod32-antivirus/

The post Facebook biedt gebruikers online virusscanner van ESET appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/facebook-biedt-gebruikers-online-virusscanner-van-eset/feed/ 0
ESET lanceert haar toonaangevende producten: ESET NOD32 Antivirus 8 en ESET Smart Security 8. https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-lanceert-haar-toonaangevende-producten-eset-nod32-antivirus-8-en-eset-smart-security-8/ https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-lanceert-haar-toonaangevende-producten-eset-nod32-antivirus-8-en-eset-smart-security-8/#respond Wed, 22 Oct 2014 00:19:30 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=152 De nieuwe producten zijn voorzien van Botnet beveiliging en een verbeterde Exploit Blocker. Sliedrecht, 21 oktober 2014 – ESET®, de wereldwijde marktleider op het gebied van proactieve digitale bescherming, kondigt vandaag de nieuwste versie aan van haar toonaangevende beveiligingsproducten: ESET NOD32® Antivirus 8 en ESET Smart Security® 8. Deze versie is voorzien van een gloednieuwe Botnet beveiliging, […]

The post ESET lanceert haar toonaangevende producten: ESET NOD32 Antivirus 8 en ESET Smart Security 8. appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
De nieuwe producten zijn voorzien van Botnet beveiliging en een verbeterde Exploit Blocker.

Sliedrecht, 21 oktober 2014 – ESET®, de wereldwijde marktleider op het gebied van proactieve digitale bescherming, kondigt vandaag de nieuwste versie aan van haar toonaangevende beveiligingsproducten: ESET NOD32® Antivirus 8 en ESET Smart Security® 8. Deze versie is voorzien van een gloednieuwe Botnet beveiliging, een verbeterde Exploit Blocker en biedt Anti-Phishing en Social Media scanmogelijkheden.

“Deze nieuwe functies bieden gebruikers van ESET NOD32® Antivirus 8 en ESET Smart Security® 8 betere veiligheid wanneer ze e-mailen, surfen op het web of internetbankieren”, aldus Ignacio Sbampato, Chief Sales en Marketing Officer bij ESET®. “In combinatie met onze bekroonde anti-malware bescherming zijn wij ervan overtuigd dat deze toegevoegde functies een enorme meerwaarde geeft aan onze klanten.”

Volgens de rapporten: Cisco Annual Security Report 2014 en 2014 Midyad Security Report waren in november 2013 Java exploits goed voor 91% van alle IOCs (indicators of compromise), met een stijging naar 93% in mei 2014. Adobe Reader, Microsoft Excel en Microsoft Word volgen met een aandeel van 3%.

Deze IOCs brengen ongewoon gedrag van data of software aan het licht. Dit gedrag uit zich in het uitbuiten van in de software aanwezige kwetsbaarheden of bugs met als doel het overnemen van een computersysteem. Zowel ESET NOD32® Antivirus 8 en ESET Smart Security® 8 beschermen computergebruikers tegen deze kwetsbaarheden met de verbeterde Exploit Blocker.

Daarnaast introduceert ESET Smart Security® 8 een gloednieuwe Botnet beveiliging welke voorkomt dat uw computer onderdeel wordt van een botnet. Dit is een netwerk van geïnfecteerde computers, bestuurd door een aanvaller op afstand. ESET controleert alle uitgaande netwerkcommunicatie op kwaadaardige patronen en blokkeert deze bij verdachte signalen. Het 2014 Verizon datalek Investigation Report toont aan dat 86% van de crimeware botnets betreft.

In 2013 zijn er meerdere geavanceerde botnet-aanvallen waargenomen. De technologie in ESET Smart Security® 8 herkent afwijkende netwerkcommunicatie welke typisch is voor botnet verkeer. Eén van die ondekkingen was Operation Windigo, een onderzoek uitgevoerd door ESET Research Labs. Het bracht meer dan 25.000 geïnfecteerde servers aan het licht welke al 2 jaar lang meer dan een half miljoen bezoekers per dag omleidde naar kwaadaardige inhoud. Verder stelde dit botnet de aanvallers in staat om meer dan 35.000.000 spamberichten per dag te versturen.

ESET Smart Security® 8 bevat ook reeds bewezen functies zoals Anti-diefstal, Ouderlijk toezicht en een Persoonlijke Firewall.

De bewezen technologie in ESET producten behoudt het record voor de meest opeenvolgende VB100 awards van een leverancier.

Voor meer informatie over de ESET Smart Security® 8 kunt u terecht op:https://www.virusscannerwinkel.nl/products/particulier/eset-nod32-antivirus/

ESET NOD32 Antivirus - Virusscannerwinkel

Voor meer informatie over ESET NOD32® Antivirus 8 kunt u terecht op:https://www.virusscannerwinkel.nl/products/particulier/eset-smart-security/

ESET Smart Security - Virusscannerwinkel

Over ESET

ESET ® is al 26 jaar pionier op het gebied van proactieve bescherming en wereldwijd een van de grootste leveranciers van beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten. ESET is toegewijd aan het ontwikkelen van goed-presterende beveilingsoplossingen die alle vormen van malware detecteren en uitschakelen met de bekroonde ESET NOD32® Technologie. Miljoenen gebruikers wereldwijd vertrouwen op de oplossingen van ESET, zoals ESET NOD32® Antivirus, ESET Smart Security®, ESET Cyber Security® (voor Mac), ESET® Mobile Security en IT Security for Business. ESET Smart Security is tevens 4 keer op rij in Nederland als beste getest door de consumentenbond.

ESET is opgericht in 1992 en heeft haar hoofdkantoor in Bratislava (Slowakije). ESET heeft verder kantoren in San Diego (USA), Buenos Aires (Argentinië), Praag (Tsjechië), Singapore (Maleisië) en een uitgebreid partnernetwerk in 180 landen. In 2008 heeft ESET een onderzoekscentrum geopend in Krakau (Polen) om verdere innovatieve oplossingen te kunnen realiseren in de strijd tegen de grotere volumes en het geavanceerde karakter van cyberthreats. ESET wordt in de Deloitte’s Technology Fast 500-lijst genoemd als een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de EMEA-regio. In 2009 werd ESET opgenomen in Gartners “Magic Quadrant for Endpoint Platforms” na een evaluatie van beveiligingsoplossingen voor bedrijfsnetwerkomgevingen voor het MKB en de grootzakelijke markt. Meer informatie over ESET op www.eset.com

The post ESET lanceert haar toonaangevende producten: ESET NOD32 Antivirus 8 en ESET Smart Security 8. appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/eset-lanceert-haar-toonaangevende-producten-eset-nod32-antivirus-8-en-eset-smart-security-8/feed/ 0
Mikail Yilmaz (24) uit Sliedrecht proeft al vier jaar van het ondernemerschap met zijn bedrijven Virusscannerwinkel en De PC Makelaar https://www.virusscannerwinkel.nl/mikail-yilmaz-24-uit-sliedrecht-proeft-al-vier-jaar-van-het-ondernemerschap-met-zijn-bedrijven-virusscannerwinkel-en-de-pc-makelaar/ https://www.virusscannerwinkel.nl/mikail-yilmaz-24-uit-sliedrecht-proeft-al-vier-jaar-van-het-ondernemerschap-met-zijn-bedrijven-virusscannerwinkel-en-de-pc-makelaar/#respond Fri, 10 Oct 2014 00:19:10 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=151 SLIEDRECHT – De 24-jarige Mikail Yilmaz uit Sliedrecht werd in het verleden vaak aan zijn jasje getrokken om bij familie, vrienden en buren computerproblemen op te lossen. Omdat zijn hobby ‘uit de hand liep’ besloot hij zich op 21 september 2010 in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat was het begin van de […]

The post Mikail Yilmaz (24) uit Sliedrecht proeft al vier jaar van het ondernemerschap met zijn bedrijven Virusscannerwinkel en De PC Makelaar appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
SLIEDRECHT – De 24-jarige Mikail Yilmaz uit Sliedrecht werd in het verleden vaak aan zijn jasje getrokken om bij familie, vrienden en buren computerproblemen op te lossen. Omdat zijn hobby ‘uit de hand liep’ besloot hij zich op 21 september 2010 in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat was het begin van de PC Makelaar.

Er is geen computerprobleem dat de PC Makelaar niet kan oplossen”, stelt Mikail, die werkt vanuit huis.  ,,Via de website https://www.depcmakelaar.nl/ kan je gemakkelijk een afspraak maken om je kapotte laptop/computer te brengen of om deze te voorzien van een computer APK en/of betrouwbare antivirus om veilig te kunnen internetten en internetbankieren. Vaak kan het probleem ook worden opgelost via hulp op afstand of een bezoek aan huis.” In de afgelopen vier jaar heeft hij veel ervaring opgedaan op zakelijk gebied. ,,Het doel was om een een voorproefje te krijgen van het ondernemerschap en hier direct een zakcentje mee te verdienen tijdens mijn studie. Het heeft een hoge vlucht genomen. In het begin bood ik alleen computerhulp aan particulieren. Al snel kwamen daar bedrijven bij.” In maart 2014 opende de PC Makelaar de online webshop https://www.virusscannerwinkel.nl/. ,,De consument kan daardoor gemakkelijk en snel antivirus aanschaffen voor computers en laptops.”

Mikail studeert Commerciële Economie aan Hogeschool Rotterdam en is bezig met afstuderen. Hij hoopt deze HBO-studie voor de Kerst te hebben afgerond om vervolgens nog een Master-opleiding te doen aan de universiteit en zich daarna volledig te gaan focussen op zijn eigen bedrijf.

Kijk voor meer informatie over het repareren van smartphones en tablets op https://www.repairitnow.nl.

The post Mikail Yilmaz (24) uit Sliedrecht proeft al vier jaar van het ondernemerschap met zijn bedrijven Virusscannerwinkel en De PC Makelaar appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/mikail-yilmaz-24-uit-sliedrecht-proeft-al-vier-jaar-van-het-ondernemerschap-met-zijn-bedrijven-virusscannerwinkel-en-de-pc-makelaar/feed/ 0
Explosieve toename van malware in Nederland https://www.virusscannerwinkel.nl/explosieve-toename-van-malware-in-nederland/ https://www.virusscannerwinkel.nl/explosieve-toename-van-malware-in-nederland/#respond Tue, 05 Aug 2014 00:18:28 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=149 In het vierde kwartaal van vorig jaar heeft er een explosieve toename van de hoeveelheid besmette computers in Nederland plaatsgevonden, zo blijkt uit cijfers van Microsoft. In het derde kwartaal verwijderde Microsoft nog malware van 2,5 van elke 1000 unieke Windowscomputers in Nederland. De meest aangetroffen malwarefamilie was Rotbrow. Deze malware werd op 6,7% van […]

The post Explosieve toename van malware in Nederland appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>

In het vierde kwartaal van vorig jaar heeft er een explosieve toename van de hoeveelheid besmette computers in Nederland plaatsgevonden, zo blijkt uit cijfers van Microsoft. In het derde kwartaal verwijderde Microsoft nog malware van 2,5 van elke 1000 unieke Windowscomputers in Nederland.

De meest aangetroffen malwarefamilie was Rotbrow. Deze malware werd op 6,7% van alle computers gedetecteerd. Rotbrow installeert allerlei browseruitbreidingen en kan de startpagina wijzigen. Na Rotbrow was Brantall de meest aangetroffen malware in Nederland. De malware werd op 2,3% van de computers gedetecteerd.

Brantall is een Trojaans paard dat zich vaak voordat als een ‘installer´ van andere legitieme software. Eenmaal actief op een computer kan het andere programma’s en malware downloaden en installeren, waaronder de Sefnit- en Rotbrow-malware. Wat de explosieve stijging van het aantal besmette computers in Nederland heeft veroorzaakt laat Microsoft niet weten.

Wat is malware?

Malware is een verzamel naam voor alle andere vormen van ongewenste software. Dit kunnen bijvoorbeeld programma’s zijn die uw toetsaanslagen bij houden. Ook kunnen ze de vorm aannemen van een nep anti virus programma dat zogenaamd infecties bij u vind, om u vervolgens te overtuigen van het kopen van hun product.

Hoe kan ik dit voorkomen?

1: Maak gebruik van een Up-to-date antivirus product.  Wij adviseren om een betaalde malware scanner te nemen, dit omdat deze vaak automatisch de nieuwste updates download en een betere berscherming bied. Heeft u er nog geen? Dan kunt u er één aanschaffen in onze webshop of bellen met ons: 0184-745905

naar-de-webshop-button1

2: Update Windows om te voorkomen dat uw laptop/computer nog kwetsbaar is voor andere bekende kwetsbaarheden en bedreigingen. Hierdoor loopt u namelijk minder risico’s om een virus, spyware of gehackt te worden.

3: Scan uw computer/laptop wekelijks met uw  huidige antivirus software.

Bestel nu uw een anti-malware scanner via onze webshop. Onze anti-malware scanner biedt u een complete internetbeveliging incl. antivirus, antispam, anti-phising, ouderlijk toezicht en een two-way firewall.

Heeft u nog steeds vragen? Wilt u een security expert inschakelen? U kun contact opnemen met ons door te bellen naar: 0184-745905 of een email sturen naar info@virusscannerwinkel.nl

bron: https://www.security.nl/posting/387206/Explosieve+toename+van+malware+in+Nederland

The post Explosieve toename van malware in Nederland appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/explosieve-toename-van-malware-in-nederland/feed/ 0
Waarom Virusscannerwinkel? https://www.virusscannerwinkel.nl/waarom-virusscannerwinkel/ https://www.virusscannerwinkel.nl/waarom-virusscannerwinkel/#respond Sun, 13 Jul 2014 00:18:49 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=150  Zeven zekerheden van Virusscannerwinkel: Officiële ESET Partner. Gratis bezorging bij elke bestelling. Snelle levering (zoveel mogelijk binnen 4uur). Betaalgemak via Ideal, Paypal, Mistercash, vooraf overmaken. Vlijmscherpe prijs. Uitstekende Support. Onderdeel van De PC Makelaar.

The post Waarom Virusscannerwinkel? appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
 Zeven zekerheden van Virusscannerwinkel:
  • Officiële ESET Partner.
  • Gratis bezorging bij elke bestelling.
  • Snelle levering (zoveel mogelijk binnen 4uur).
  • Betaalgemak via Ideal, Paypal, Mistercash, vooraf overmaken.
  • Vlijmscherpe prijs.
  • Uitstekende Support.
  • Onderdeel van De PC Makelaar.

The post Waarom Virusscannerwinkel? appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/waarom-virusscannerwinkel/feed/ 0
Op 30 april 2014 is er een groot beveiligingslek gevonden in Internet Explorer https://www.virusscannerwinkel.nl/op-30-april-2014-is-er-een-groot-beveiligingslek-gevonden-in-internet-explorer/ https://www.virusscannerwinkel.nl/op-30-april-2014-is-er-een-groot-beveiligingslek-gevonden-in-internet-explorer/#respond Thu, 01 May 2014 00:18:02 +0000 https://www.virusscannerwinkel.nl/?p=148 De Nederlandse politie en Amerikaanse overheid adviseren om Internet Explorer van Microsoft niet meer te gebruiken. U hoort dagelijks in het nieuws (nu.nl, NOS, BNR)  of leest het in de krant (AD, Telegraaf)  over de bedreigingen en kwetsbaarheden. Wij begrijpen dat dit kan leiden tot angst en onbeantwoorden vragen. Er is namelijk een groot Internet Explorer […]

The post Op 30 april 2014 is er een groot beveiligingslek gevonden in Internet Explorer appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
De Nederlandse politie en Amerikaanse overheid adviseren om Internet Explorer van Microsoft niet meer te gebruiken.

U hoort dagelijks in het nieuws (nu.nl, NOS, BNR)  of leest het in de krant (AD, Telegraaf)  over de bedreigingen en kwetsbaarheden. Wij begrijpen dat dit kan leiden tot angst en onbeantwoorden vragen. Er is namelijk een groot Internet Explorer lek gevonden. Dit heeft Microsoft op 30 april onthuld. Alle versies van Windows en Internet Explorer zijn hier slachtoffer van.

Hier onder kunt u de drie stappen treffen die u moet uitvoeren om dit probleem om te lossen.

1: Update Adobe Flash Player. U kunt Adobe Flash Player up te daten door hier te klikken.

2: Maak gebruik van een Up-to-date antivirus product. Heeft u er nog geen? dan kun u er één aanschaffen in onze webshop of bellen met ons: 0184-745904

3: Update Windows om te voorkomen dat uw laptop/computer nog kwetsbaar is voor andere bekende kwetsbaarheden en bedreigingen. hierdoor loopt u namelijk minder risico’s om een virus, spyware of gehackt te worden.

Woont u in Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Hardinxveld, Bleskensgraaf, Gorinchem etc. dan kunt terecht bij ons om je pc of laptop te updaten en beschermen tegen deze grote lek van Internet Explorer van Microsoft. Verder kunnen wij het probleem ook oplossen van afstand met Teamviewer (door heel Nederland). Wij raden het niet aan om een onbekende notebook of pc te werken, internetten en internet bankieren! U kunt namelijk kwetsbaar zijn voor bedreidingen zoals Heartbleed.

Heeft u nog steeds vragen of wilt u uw laptop of computer laten onderzoeken door ons? Neem vrijblijvend contact op met ons. U kunt ons bereiken via de telefoon: 0184-745905 of het contactformulier in te vullen door hier te klikken.

Openingstijden:
Maandag-zondag 10:00-21:00

 

Bron: http://depcmakelaar.nl/groot-internet-explorer-lek-hoe-oplossen 

The post Op 30 april 2014 is er een groot beveiligingslek gevonden in Internet Explorer appeared first on Virusscannerwinkel.

]]>
https://www.virusscannerwinkel.nl/op-30-april-2014-is-er-een-groot-beveiligingslek-gevonden-in-internet-explorer/feed/ 0