Eset Smart Security 9 beste gestest door consumentenbond

ESET lanceert ESET Smart Security 9

Sliedrecht, 13 oktober 2015 ESET, leverancier van proactieve beveiligingsoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van zijn nieuwste beveiligingsoplossingen voor Windows gebruikers: ESET Smart Security 9

De oplossingen zijn voorzien van een nieuwe gebruikersinterface. ESET Smart Security 9 beschikt daarnaast over een nieuwe tool die banktransacties en online betalingen van klanten beschermt.

De gebruikersvriendelijkheid en prestaties van de beveiligingsproducten zijn in versie 9 verbeterd. De vernieuwde gebruikersinterface speelt hierbij een belangrijke rol. Beide producten zijn geschikt voor Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. ESET Smart Security 9 is een alles-in-één internetbeveiligingsoplossing gebaseerd op de ESET NOD32 detectietechnologie

Wat is er nieuw in ESET Smart Security 9

Online Bankier- en Betaalbeveiliging

Wanneer er een nieuwe versie van een product wordt gelanceerd is iedereen nieuwsgierig wat er nieuw is. In versie 9 van ESET Smart Security is de volgende feature nieuw: Online Bankier- en Betaalbeveiliging, waarmee de veiligheid van banktransacties en online betalingen wordt bewaakt. Deze optie zorg er voor dat de webbrowser van de gebruikers beveiligd wordt en dat alle online transacties op veilige wijze worden verwerkt. De nieuwe feature (functie in het Engels) werkt automatisch voor internetbankieren.  Met de nieuwe functie speelt ESET in op het toenemende aantal online aankopen in Nederland. De Thuiswinkel Markt Monitor, een Onderzoek van Thuiswinkel.org, toont aan dat 87% van de Nederlanders in het eerste helft van 2015 tenminste één aankoop via internet heeft gedaan. In totaal gaven Nederlanders in deze periode 7,96 miljard euro uit aan online aankopen, een stijging van 18,4% ten opzichte van dezelfde periode in 2014. Dit maakt online betalingen en banktransacties een interessant doelwit voor cybercriminelen.

Producten van ESET zijn ontworpen met een meerlaagse aanpak die gebruikers beschermt tegen alle soorten dreigingen op verschillende niveaus. We zien een constante toename van de hoeveelheid malware die gericht is op banktransacties en financiële informatie. We leveren al langer technologie die deze malware kan blokkeren, maar hebben nu ook een nieuwe functionaliteit ontworpen die online geld-gerelateerde activiteiten beveiligt”, zegt Dave Maasland, managing director van ESET Nederland.

Combinatie van beveiligingstechnologieën

  • Botnet Protection voorkomt dat computers op afstand worden overgenomen door cybercriminelen, die het device onderdeel maken van een netwerk van geïnfecteerde machines, ook wel botnet genoemd. Cybercriminelen zetten een dergelijk netwerk in voor malafide doeleinden, waaronder het verspreiden van spam en uitvoeren van DDoS-aanvallen.
  • Exploit Blocker verstevigt de beveiliging van applicaties waarvan beveiligingsgaten regelmatig worden misbruikt. Denk hierbij aan webbrowsers, PDF-lezers, e-mailclients en onderdelen van Microsoft Office.
  • Vulnerability Shield verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau.

Bron: Eset.nl

Bestaande gebruikers kunnen gratis upgraden

ESET Smart Security gebruikers kunnen gratis een upgrade uitvoeren naar de nieuwe versie van ESET. Het kan al zijn dat de software zelf de upgrade al heeft uitgevoerd bij het updaten van de virusdefinitie.

Mocht dit niet het geval zijn kan je zelf de update uitvoeren of wachten tot dat ESET dit zelf ophaalt bij de eerst volgende update.

Bekijk de nieuwe product video van ESET Smart Security 9

Waar kan ik de nieuwe versie van ESET Smart Security kopen?

Virusscannerwinkel is een ESET antivirus webshop. Wij zijn officieel partner van ESET en via onze shop kunt u gemakkelijk en snel licenties bestellen van het antivirus product van ESET. Hoe meer licenties u aanschaft des te meer stapel korting u ontvangt. Dit geldt ook voor het aantal jaar.

ESET Smart Security direct bestellen?

Eset Smart Security 9 beste gestest door consumentenbond

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *